The Postman (1997) – Postasul Film Online Subtitrat

The Postman (1997) – Poştaşul Film Online Subtitrat

Anul 2013. În urma unui război nuclear, America este devastată, transformându-se într-un enorm deşert populat de câteva oraşe decadente unde tot felul de guverne totalitare fac legea. Un vagabond (Kevin Kostner) care încearcă să câştige o pâine ca actor ambulant interpretând partituri shakesperiene este capturat de o mişcare fundamentalistă condusă de generalul Bethlehem, un dictator în genul lui Hitler, şi aruncat într-un lagăr de concentrare.
După ce reuşeşte să evadeze, actorul dă peste o maşină abandonată a Poştei Americane a cărui şofer fusese ucis. Din acest moment el devine Poştaşul (The Postman), un alt om care începe să trimită scrisori americanilor datate cu până la 15 ani în urmă, când SUA era încă mama democraţiei. Pe lângă banii pe care-i obţine, The Postman descoperă că toţi destinatarii îi acceptă minciunile, pentru că doresc să creadă că ţara lor a revenit la normalitate. Ceea ce parea o joacă, se îndreaptă treptat spre o revoluţie.
În câteva luni, The Postman va face prozeliţi şi va deveni o figură mitică pentru americani. După ce maleficul general Bethlehem îi ia prizoniera iubită, el este hotărât să-l distrugă pe acesta şi pe soldaţii acestuia, capabili de orice atrocităţi, şi să reîntroneze Visul American.

Durata: 177 min
Gen: Action | Adventure | Drama
Actori: Kevin Costner, Will Patton, Larenz Tate
Regia: Kevin Costner
Scenariul: David Brin, Eric Roth
Nota Imdb: 5.7
Bugetul: $80 million

Alege un player pentru vizionare
X